hafen

  

Amsterdam Marina

Amsterdam Nautic International Yachtbrokers is gevestigd in de Amsterdam Marina
Deze jachthaven ligt bij één van de meest dynamische culturele hotspots van Noord: de NDSM-werf.
Deze nieuwe jachthaven is gebouwd in 2012. De Amsterdam Marina heeft meer dan 350 ligplaatsen in de lengtes van 8 mtr tot 30 meter en is ideaal gelegen in Amsterdam Noord aan het Noordzeekanaal schuin tegenover het  Centraal Station van Amsterdam. Slechts 20 min verwijderd van vliegveld Schiphol. De Haven is centraal gelegen, ca. 1,5 uur varen vanaf de noordzee en 45 min varen vanaf het Markermeer.
Uiteraard bent u binnen 5 min op de Amsterdamse grachten.
Het Noordzeekanaal is een drukbevaren route voor zeegaande schepen naar Amsterdam.

Restaurant Loetje aan ’t IJ

Loetje aan ‘t IJ is gevestigd in de kop van het havengebouw van de Amsterdam Marina. Rondom het opvallende jachthaven pand ligt een prachtig houten terras met aanlegsteigers voor gasten die met de boot naar Loetje komen.

Het restaurant binnen is ruim en modern. De hoge ramen zorgen voor licht, overzichtelijkheid en een prachtige kijk op het gezellige, drukke water met de vele schepen en uiteraard onze verkoophaven.

Boven het restaurant beschikt Loetje over vier verschillende zalen voor bijvoorbeeld een besloten lunch of diner, vergaderingen, presentaties, feesten of bijeenkomsten. Zowel zakelijk als privé is er veel mogelijk! Mooie bijkomstigheid: het uitzicht over de jachthaven en het IJ vanuit deze zalen is nóg spectaculairder!

Parkeren kost slechts €1,30 per uur tot 18:00 uur

Telefoon: 020-2088000